2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Vilmos herceg esküvőjére fogadott egy elegáns úr Windsorban
Vilmos herceg esküvőjére fogadott egy elegáns úr Windsorban

Vilmos herceg esküvőjére fogadott egy elegáns úr Windsorban

Vilmos herceg esküvőjére fogadott egy elegáns úr WindsorbanHatalmas összeggel próbált fogadni valaki a minap Vilmos brit trónörökös esküvőjének időpontjára – ám a fogadóiroda visszautasította az ajánlatot, attól tartva, hogy az illető bennfentes információ birtokában lehet. A William Hill windsori irodájának alkalmazottai több gyanús körülményre lettek figyelmesek. A legfőbb ezek közül a fogadás összege volt, a játékosjelölt ugyanis kétezer fonttal (csaknem 600 ezer forinttal) akarta megjátszani a tétet, jóllehet a tipikus fogadási összeg nem haladja meg a 8-10 fontot. Feltűnő volt emellett az illető rendkívüli jólöltözöttsége. A Daily Expressnek a William Hill szóvivője elmondta: az ismeretlen fogadó olyan volt, mint „egy Ralph Lauren-hirdetés”.

Ráadásul mindez a királyi család legnagyobb vidéki rezidenciája, a windsori kastély tőszomszédságában történt. Ezek alapján felmerült a gyanú, hogy a fiatal férfi a kastély alkalmazottja lehet, vagy esetleg Vilmos herceg egyik hadseregbeli cimborája, és megtudhatta az esküvő időpontját. Ezért az iroda visszautasította a készpénzben megtett fogadási ajánlatot. Az illető szó nélkül eltette a húszfontos bankókból álló pénzköteget és távozott. A cég szakértői jelenleg a biztonsági kamerák felvételeit tanulmányozzák, megpróbálva azonosítani a rejtélyes fogadójelöltet.

A Buckingham-palotaja az incidenshez fűzött kommentárjában csak annyit közölt: ha van is már kitűzött esküvői időpont, azt kizárólag Vilmos és barátnője, Kate Middleton tudhatja. Az idén 28 éves Vilmos 2001-ben ismerkedett meg polgári származású kedvesével a skóciai St. Andrews egyetemén. A házassági pletykák attól a pillanattól kezdve keringenek a brit sajtóban, hogy nyilvánvalóvá vált, a kapcsolat komoly.

Esküvőről azonban egyelőre nincs szó, sőt még az eljegyzés bejelentése is várat magára.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…