2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF

Szexi mongol ruhában pózolt Sarka Kata

Egy délutánra mongol lánnyá változott Sarka Kata, akit ebben az évben több dolog is Ázsiához köt. A csinos kétgyermekes anyuka az év elején egy nem szokványos kísérletnek vette alá magát, ahol a Mongóliából származó csodanövényt a baktövist tesztelte. Kata odafigyel, hogy egészségesen étkezzen, sportol és teszten is bebizonyította, hogy nyitott minden olyan új megoldásra, ami ő és családja egészségét szolgálja.


Egy gyönyörű szép ázsiai ruhában pózolt Sarka Kata. A fotózás apropóját a mongol csodanövény a baktövis adta. A növény Ázsiából származik, ahol már több mint 2000 éve alkalmazzák gyógynövényként. A baktövis legkedveltebb hatása, hogy képes lelassítani az öregedést, de serkenti az anyagcserét és a mellékvese-funkciót, szabályozza az idegrendszert és a hormonokat, ezáltal fokozza az általános életerőt és energiával tölt fel.

Kata és családja számára fontos az egészség, a legkisebb tünettel is rögtön orvoshoz fordulnak, de megelőzésre is erős hangsúlyt fektetnek, táplálkozásuk fő szempontja, hogy egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Kata gyermekei imádják a rántott húst és a sült krumplit, de szüleik példáját látva ők is gyakran inkább az egészséges ételeket választják.

– Nagyon nehéz betartani az étrendet. Mindig egészségesen étkeztem, de olykor eszem olyanokat is, amik hizlaltak, hiszen az egészséges ételek közt is vannak kalóriadús dolgok, mint a banán, a legtöbb gyümölcs, vagy akár a zab. Kellenek a szervezetnek, viszont szigorúan betartok, hogy nem eszek kenyeret, se tésztát. Noncsi nagyon szereti a sült krumplit, és a rántott húst, de egyre többször kéri, hogy reggelire azt készítsek neki, amit én is eszem! A szülői példa a legfontosabb, és azt hiszem, hogy hosszútávon megéri odafigyelni, és tudatos, egészséges felnőtté fognak válni – mondta el Sarka Kata, aki a saját egészsége érdekében vállalta, hogy a baktövis ázsiai növényt teszteli.

A T-kód kutatócsoport egy évvel ezelőtt kezdte kutatni a baktövis öregedés gátló hatásait, a teszt humán megfigyelésen alapuló szakaszán kapcsolódott be Sarka Kata, aki hat héten át tesztelte a baktövis emberre irányuló hatásait.

– Rám talált ez a kutatás, a baktövis számos jótékony hatással van az egészségi állapotomra. A család, a munka és a sport együttese nagyobb összpontosítást igényel, ezért szívesen vállaltam a baktövis csodanövény tesztelését. A professzor Székács Béla neve garancia volt számomra, hogy részt merjek venni egy humán megfigyelésre alapuló teszten, amitől sokan viszolyognak.  Nem bántam meg, mert a fizikai és szellemi teljesítményem sokkal jobb lett, a kísérlet során részt vettem egy memóriateszten, ami kiválóan sikerült, a lépcsőzést is nagyon jól bírtam. Ha belenézek a tükörbe, azt látom, hogy sokat változtam a tesztidő alatt, feszesebb lett a bőröm, sokkal egészségesebb lett a színe!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…