2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Réka és Rozi londoni hétvégéje

A Koós Réka szerint a gyerekek időben elkezdett, és örömmel végzett nyelvtanulása kitárja számukra a világot.

Koós Réka színművésznő az elmúlt hétvégét Londonban töltötte kislányával, Rozival. Utazásuk egyik célja, hogy eredeti nyelven nézzék meg a Wicked című musicalt. A darab – amely visszarepít az Óz történet kezdetébe, s amelyből megtudhatjuk, hogy a Nyugati Boszorka miért is lett olyan gonosz – Réka és Rozi nagy kedvence. A Zöld Boszorka (Elphaba) dalát rendszeresen együtt énekelik utazás közben a kocsiban. De ha már kint voltak, Réka megmutatta kislányának London nevezetességeit, többek között a Towert, a Big Ben-t, és nagyot sétáltak a Buckingham palota előtt. Rozi gyakorolhatta angol tudását is.

A művésznő elárulta, hogy nagyon büszke kislányára:
„Rozi nemrég óta tanul intenzíven angolul. A Helen Doron módszert választottuk, hetente két órája van, a többi napon pedig a gyakorló Cd-t hallgatja rendületlenül, és tényleg bevált neki.  Az étteremben már ő kérte a pincértől a teát és a forró csokit. Nagyon élvezte, hogy angolul beszélhet. Mit mondjak, én pedig rá voltam hihetetlenül büszke.”  – nyilatkozta mosolyogva Koós Réka musical színésznő.

A rövid pihenés és feltöltődés után Koós Réka napjainak nagy részét újra a munka határozza meg. A Madách Színház Mary Poppins előadásában Winifred Banks, a  Macskákban pedig Grizabella szerepét játssza, ezenkívül kívül pedig járja az országot a Sziget Színház EDDA a Kör című musical előadásaival.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek