2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Osztrák gleccserek, egyiptomi búvárkodás és olasz körút

Osztrák gleccserek, egyiptomi búvárkodás és olasz körút

Így nyaraltak az Irigy Hónaljmirigy tagjai
Aktív nyaralással pihenték ki az év fáradalmait az Irigy Hónaljmirigy tagjai.

Míg a népszerű banda nagy része határon innen lazított a nyári leállásban, addig Varga Győző, Kabai Laci és Papp Feri nyakába vette a világot. Győző egy olasz körutazáson kalandozott családjával, Feri egy egyiptomi búvárparadicsomban merült el párjával, Laci pedig a többiekkel ellentétben a télbe, az osztrák hegyekbe menekült a nyárból.

Füstölgő Vezúv, osztrák gleccserek és egyiptomi búvárparadicsom színesítette az Irigy Hónaljmirigy tagjainak nyári vakációját. Az ország paródiamesterei aktív nyaralással pihentek rá a következő nagykoncertjük előkészületeire, néhány hónap múlva ugyanis újra az Arénában áll színpadra a „nyolc kan”. Varga Győző olasz körutazásáról mesélt:

„Mi nem a strandon pihenős nyaralók vagyunk, hanem az aktív, felfedező utazók. Szeretünk felkerekedni és menni, amerre csak lehet, ezért idén egy olaszországi körutat terveztünk be. Jártunk Nápolyban, Sorrentóban, Pompeiben, Positanóban és a Vezúvnál is. Fiam nagy szívfájdalmára pont akkor pusztított a nagy erdőtűz a Vezúvnál, amikor érkeztünk, így nem tudtuk megnézni a krátert, mivel minden le volt zárva, füstölt a Vezúv oldala.”

Kabai Laci szinte levegővétel nélkül áradozott idei nyaralásának érdekes helyszíneiről, ahová közösen utaztak feleségével, Krisztinával. Az osztrák hegyvidék körbeutazásához egy korábban – az ausztriai Wagrainban – szerzett téli síélmény hozta meg a kedvüket.

„Mi már nem nagyon bírjuk a kánikulát, ami főleg a jelmezes fellépéseknek köszönhető, ugyanis akármekkora a hőség, mi ugrálunk és tombolunk a színpadon. 10 évvel ezelőtt fordult elő először, hogy a tengerparti napozás helyett télies kikapcsolódást választottunk, de ez volt életünk legjobb döntése. Idén a 3000 méteres gleccserek társaságában, a Wolfgang tavon csónakban, a Silberkar szurdokban, és Európa legmagasabb függő hídján állva is sikerült kikapcsolódnunk a friss levegőben.” – sorolta „nyári” élményeit Laci, akivel szemben Papp Feri igazi tengerparti kikapcsolódásra vágyott párjával, így egészen Egyiptomig repültek.

„Egy hetet töltöttünk Sharm el Sheikhben a barátnőmmel. Érkezésünk előtti héten történt egy tragikus terrorcselekmény Hurghadán, mi viszont ebből szerencsére semmit sem érzékeltünk, ugyanúgy sétálgattunk a városban. Azt persze láttuk, hogy minden nagyjából 30%-on működött, kevesen voltak a szállodákban és a beacheken, de mi nagyon jól éreztük magunkat így is. Quadoztunk a sivatagban és snorkeleztünk a Vörös-tengerben. Külön élmény volt, hogy ki se kellett hajóznunk, már a szálloda tengerpartjánál is csodálatosan színes halakkal úszkálhattunk.”

meszarosedit

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek