2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Program szerint folytatódik a nyomortelepek felszámolása

A három esztendővel ezelőtt meghirdetett várospolitikai program szerint halad előre a nyomortelepek felszámolása Miskolcon- szögezte le Hubay György, Rendészeti Bizottság elnöke pénteki sajtótájékoztatóján.
Köztudott, hogy annak idején, a FIDESZ-KDNP-s városvezetés kikérte a miskolciak véleményét az ügyről, aminek eredményeképpen, több, mint 35 ezren aláírásukkal bátorították a nyomortelepek megszüntetésében Kriza Ákos polgármestert és csapatát.

Mára felszámoltuk városunkban az Álmos utcai telepet, a Békeszállót, a Szondi telep maradékát. 2017-re jelentősen előrehaladtak a munkálatok a Számozott utcákban és most új helyszínen, a Bábonyi bércen szüntettünk meg tizenkét, itt csúfoskodó épületet- zárta a sajtótájékoztatót Hubay György, a Rendészeti Bizottság elnöke.

                   Hubay György, a Rendészeti Bizottság elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…