2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Nyári forma

Nyári forma

Nyári formaSchobert Norbi: Amikor valaki fel tud szaladni úgy a tizedik emeletre, hogy nem köpi ki a lelkét, akkor jó formában van. Fontos az ideális testsúly, ami egy nőnél azt jelenti, hogy a testmagasságból kivon 110-115-öt. A férfiaknál a testmagasság mínusz 100-110. Ez az egészséges. Magyarul, egy 180 centis embernek, nem biztos, hogy többnek kellene lenni 80 kilónál, hacsak nem testépítő. Meg tudjuk úgy is nézni az egészséges testsúlyunkat, hogy kihúzzuk magunkat a tükör előtt, levesszük a pólót, összecsípjük a hasunkat, és ha több mint 2 köbcenti hájat tudunk összefogni, akkor nem árt, ha fogyunk 5 kilót.

Ha 10 másodpercem lenne megmondani, hogyan kell lefogyni, akkor nagyon gyorsan azt mondanám, hogy semmi liszt – se barna, se fehér -, semmi cukor – se barna, se fehér -, sok öröm és mosoly, minden nap 30 perc torna, vagy kocogás, vagy edzés.

Nem azért kövérek az emberek, mert lusták, vagy gyengék, hanem egyszerűen azért, mert manipulálva van rengeteg finomított szénhidráttal az élelmiszer, csak éhesebbek lesznek tőle, túleszik magukat, és azért nem mennek el mozogni, mert kövéren elég nehéz. Az emberek, amit nehéz, azt nem szeretik. Aki kövér és mozognia kéne, az nem fogja a mozgást könnyűnek érezni, és nem fog neki örülni. – mondta Norbi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek