2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Nyári forma

Nyári forma

Nyári formaKatus Attila: Azt szeretném, hogy az emberek azért sportoljanak, hogy jó legyen a közérzetük, hogy adott esetben a stresszt jobban kezeljék, frissebben ébredjenek, ne fájjon esetleg a hátuk, és hogy egészségesebbek legyenek. Ennek a következménye, hogy jobban fognak kinézni. A hölgyeknek feszesebb lesz a farizmuk, vagy jobb lesz a testtartásuk. Természetesen, aki rendszeres testmozgást végez, az egy kicsit szebbnek, színesebbnek is látja a hétköznapokat. Több energiája lesz, vállalkozóbb kedvű lesz, nagyobb lesz az akaratereje, jobban ki mer tűzni célokat.

Váltogatva, egy erősítő nap, egy kardio nap – amikor a szívünket eddzük futással -, és mellette egy megfelelő étkezési program! Az étkezésnél arra kell figyelni, hogy alapvetően fél adagokat kellene fogyasztani. Egy fél adag az a mennyiség, amit az izom, és a máj energiaként tárolni tud, az e feletti mennyiség, azokra a helyekre fog menni, ahol hízni szoktunk. Tehát mindenképp a fél adag javasolt, szokták mondani, hogy amit kimernél, annak a felét merd rögtön vissza, vagy ki se merjed. Kicsi tányér, nagy pohár, ezek teljesen egyszerű, és követhető példák. Az étel az egy üzemanyag, éppen ezért reggelizni kell úgy, mint a császár, a vacsoránál pedig nagyon odafigyelni. Nagyon sok folyadékot kell folyamatosan fogyasztani, hiszen a szervezetünk 60-70 százaléka víz. Nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt kell bevinni, a hagyományos köretek, péksütemények bevitt mennyiségét pedig csökkenteni kell. – javasolta Katus Attila.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek