2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Negyedik alkalommal osztották ki az InStyle Style Award díjakat

Negyedik alkalommal osztották ki az InStyle Style Award díjakat

Az InStyle magazin idén is öt kategóriában díjazta hazánk legstílusosabb sztárjait, valamint a legkreatívabb csapatokat. Hazánk egyetlen stílusmagazinja negyedik alkalommal rendezte meg a Style Award gálát, ahol Csobot Adél, Jakabos Zsuzsanna, Kovács Tamás és a Nanushka divattervezője, Sándor Szandra is győztesként ünnepelhetett.

Az InStyle magazin idén nemcsak a hírességek, hanem a divatszakmában dolgozó szakemberek, fotósok, fodrászok, sminkesek, kellékesek munkáját is szakmai díjjal ismerte el. Ők, bár nincsenek előtérben, nélkülözhetetlenek a magazin elkészítéséhez, hozzáadják azt a pluszt, amitől az InStyle Magyarországon is meghatározó divatmagazinnak számít. A Style Award öt kategóriájának „stílust, eleganciát, követendő életformát” képviselő győztesei a Teslában, egy zártkörű partin vehették át díjaika.

Az InStyle hitvallása szerint példaértékű, ahogyan a jelöltek gondolkodnak az általuk képviselt világról és értékekről, de az is mintaszerű, amit megmutatnak magukból a külvilág számára.

A legkedveltebb magyar címlapsztár Jakabos Zsuzsanna lett az olvasók szavazatai alapján, míg Az év legkreatívabb véleményvezére kategória díját Csobot Adél nyerte. A legkedveltebb magyar divattervező díját a Nanushka divattervezője, Sándor Szandra hozhatta el. A hagyományokhoz híven idén sem maradhatott el A legstílusosabb férfi díjának átadása, az elismerésben Kovács Tamás színész részesült. A szakmai díjat, A legkreatívabb csapat díját a szakmai zsűri döntése alapján a Walters Liliről készült divatanyag kreatív teamje kapta.

Az est házigazdája Epres Panni és Garami Gábor volt, a jelölteken kívül pedig a gálán bulizott még többek között Pásztor Anna, Trokán Nóra, Rujder Vivien, Szikszai Johanna, Takács Nikolas és Závodi Marcel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek