2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Meghalt Patrick Swayze

Meghalt Patrick Swayze

Meghalt Patrick SwayzePatrick Swayze amerikai színész, a Dirty Dancing sztárja hétfőn, 57 éves korában Los Angelesben meghalt – közölte sajtóügynöke. A hollywoodi sztár 20 hónapja hasnyálmirigyrákkal küzdött. Családja körében hunyt el. A texasi születésű Patrick Swayze táncosként kezdte karrierjét, majd 1987-ben vált híressé a Dirty Dancing című romantikus zenés filmben nyújtott alakításáért. Az 1990-es Ghost című filmben játszott szerepével bebetonozta hírnevét – fogalmazott a The New York Times. A háromszoros Golden Globe-jelölt sztár idén januárban azt mondta, feleségével, Lisával visszaemlékezés írásába kezd, amelyből nem hiányozna a rákkal való küzdelme sem.
 
A színésznél 2008 márciusában állapították meg a daganatos betegség egy különösen halálos formáját. A kezeléseknek köszönhetően talpra állt, és hónapokig forgatta a The Beast (A vadállat) című televíziós krimisorozatot, amelynek egyik főszerepét kapta.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek