2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Marton Adrienn és fiai SpongyaBobbal legóztak

Nickelodeon játszóházzal startolt az idei LEGO Store Show
Napsütéssel, nyárillattal és a Nickelodeon népszerű mesehőseivel tért vissza az idei LEGO Store Show a Millenárisra.

A június 3-4. között megrendezett nagyszabású eseményre Marton Adrienn is ellátogatott két kisfiával, Maximmal és Noellel, ahol a gyerekek különböző tematikus asztalokon élhették ki kreativitásukat, találkozhattak kedvenc sportolóikkal, ráadásul SpongyaBobbal és a Mancs őrjárat kutyáival is játszhattak.
A szombaton és vasárnap megrendezett LEGO Store Show-n az életnagyságú szobrok és különleges építmények mellett a legkisebbek a Nickelodeon népszerű hőseinek mesevilágában is kalandozhattak. A rendezvényre Marton Adrienn, férje és két kisfiuk, a hatéves Noel és a hét és fél éves Maxim is ellátogatott, akik már tűkön ülve várták, hogy tengernyi apró építőkockával játszhassanak. „A fiaimnak mindene a LEGO, egyszerűen imádják. Szeretik, ha új dolgokat rakhatnak ki, amihez utána szigorúan tilos bárkinek is hozzáérni. Igazából lassan már LEGO szobrokat gyűjtünk a lakásban” – mesélte nevetve Adrienn, aki szerint fontos, hogy a játék fejleszti a kézügyességüket, a koncentrációs képességüket és megnyugtatja őket. „Maxim és Noel nagy kedvence SpongyaBob és Csillag Patrik is, abszolút értik a rajzfilm különleges humorát, így külön öröm volt, hogy a sárga tengeri szivaccsal is találkozhattak a hétvége folyamán” – tette hozzá a műsorvezető, aki felnőttként is remekül szórakozott a milliónyi színes építőelem között.

A gyerekek a két nap folyamán pecséteket gyűjthettek, ezekből többet a Nickelodeon játszóházában teljesíthettek. A kicsiket többek között ugrálóvárral, óriás kockakirakóssal, hatalmas Mancs őrjáratos puzzle-el és óriás memóriajátékkal is várták a szervezők, akik rengeteg ajándékkal kedveskedtek a résztvevőknek. A játszóházban a mesecsatorna népszerű rajzfilmhősei is tiszteletüket tették, hiszen az örök optimista SpongyaBob Kockanadrág és a Mancs őrjárat két kutyusa is feltűnt a gyerekek legnagyobb örömére. Marshall és Chase, a két kedves segítő kutya most először látogattak Magyarországra, amit a nyüzsgő gyereksereg kitörő örömmel fogadott.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek