2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Lakatos Márkot forgatás közben harapta meg egy piton

Lakatos Márkot forgatás közben harapta meg egy piton

A VIASAT3 para-karaokejának ma esti adásában Horváth Éva és Cinthya Dictator bogaras küzdelmei mellett Lakatos Márk fóbiáira is fény derül. A műsor házigazdája elárulta, hogy retteg a kígyóktól, ráadásul forgatás alatt meg is harapta egy hüllő.

Lakatos Márk mindig is irtózott a kígyóktól, gyerekkorában visszatérő rémálmok is gyötörték emiatt. A VIASAT3 para-karaokeja, a Sikítófrász forgatásán is meggyűlt a baja egy hüllővel, épp az egyik összekötő szöveg felvételéhez vette a kezébe a pitont, amikor az megharapta.

„Gyerekkoromban volt egy visszatérő rémálmom, amiben egy kígyóval teli mozgó fövenyen, amiben hemzsegtek a kígyók, kellett menekülnöm és nagyon-nagyon félelmetes volt. Ez sokszor visszatért, úgyhogy nagyon sokáig nekem ez problémát jelentett” – fejtette ki Márk.

Márk és persze az egész stáb hirtelen nagyon megijedt, amikor felé kapott a kígyó és megharapta az ujját.

“Forgatás közben mart meg az óriási kígyó. Aznap volt egy kedvenc kis fehér patkányom, aki sokat ült a vállamon. Valószínűleg a kígyó megérezte a patkányszagot a kezemen és ösztönösen utánam kapott. Nem is foglalkoztam a dologgal, mondtam tovább a szöveget, és egyszer csak azt láttam, hogy az egész stáb kezd elfehéredni. Ránéztem az ujjamra, és láttam rajta, hogy két ponton folyik belőle a vér” – mesélte a műsorvezető.

“Nem mérges kígyó, hanem óriáskígyó volt, de ezt az ember nem tudja akkor, meg én eleve rettegek a kígyóktól. Borzalmas élmény volt, de szerencsére nem lett nagyobb baj belőle” – tette hozzá Lakatos Márk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek