2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Közös UFO-várás, majd óriási siker az EFOTT-on

Közös UFO-várás, majd óriási siker az EFOTT-on

Idén első alkalommal kapott meghívást az UFO együttes az EFOTT-ra, amely az egyetemisták és főiskolások méltán legnagyobb nyári fesztiválja.

A Pécs melletti festői szépségű Orfűn megrendezett fesztiválon, a Táncdalfesztivál sátorban Csepregi Éva után következett az UFO koncertje.

A sátorban az első dal, a „Nyár van” című sláger után szinte mozdulni sem lehetett, hiszen közel 1.000 egyetemista volt rájuk kiváncsi.

Doris, Cynthia és Zsolti a rekkenő hőség ellenére is végigtombolta a hálás közönséggel a koncertet, egymást követték a legendás UFO slágerek, felcsendült még a „Napolaj”, az „Akarok egy férfit”, a „Karibi party”, a „Tarzan” és a „Párizsi lány” is.

Az UFO együttes néhány ajándékkal, stilszerűen zöld UFO-bábukkal lepte meg a közönséget, és külön megajándékozták az első sorban édesapja nyakában csápoló legfiatalabb UFO rajongót, az 5 éves Orsikát is.

Orbán Balázs, az EFOTT programokért felelős főszervezője, a következőképpen jellemezte a koncertet: ” Ez nem is fantasztikus, ez egy UFO-sztikus buli volt. Köszönjük az EFOTT látogatóinak nevében is! „

Az UFO együttes márciusi visszatérése óta, az egyetemi felező és gólyabálak után mostmár az egyetemi fesztiválokon is lerakta névjegyét, augusztusban pedig a városi és falunapok mellett az egyetemi gólyatáborokban is találkozhat velük a nagyérdemű közönség. A hangulat ott is garantáltan „UFO-sztikus” lesz.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek