2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

IV. Szent Benedek Nap Miskolctapolcán

Az idén negyedik alkalommal rendezte meg a Miskolctapolcáért Egyesület, Miskolctapolcán a Szent Benedek Napot, a Barabits sétányon, ahol a kilátogatók egész nap érdekes zenei, illetve kulturális programot tekinthettek meg ingyenesen.

A szombaton kezdődő programsorozat keretein belül lépett fel a Barabits sétányon a Perecesi Bányász Fúvós Zenekar, valamint Erős Judit és Szakszon Csaba, akik a gyerekeket kápráztatták el dalaikkal. A nap folyamán volt még divatbemutató, délutáni jóga, de még fergeteges retró buli is a Miskolci Musical és Dalszínház előadásában. A gyerekek és szüleik vasárnap is részesei lehettek a vásári kavalkádnak.

A sétányon megtekinthetőek voltak a különböző kézműves termékek, üvegművességek és fajátékok, de azok sem maradtak hoppon, akik egy kis édességre vágytak, ugyanis a csokoládéárusoknál igazi különlegességeket lehetett találni. Nagy sikere volt a hazai találmánynak a Zsanna-mannának, ami igazán egészséges édesség, hiszen aszalványokból készítik. A kis fesztivál jövőre jubileumát ünnepli városunkban, kíváncsian várjuk, vajon mivel ünneplik meg a szervezők a jubileumot.

Vajtó László

Fotó: Hubert Adrián

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…