2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Kata nem mondott le a harmadik gyermekről

A kétgyermekes Sarka Kata újra szülne, szívesen megajándékozza férjét egy harmadik babával. Noha Hajdú Péter elégedett a két gyermekükkel, felesége akár negyvenévesen is bevállalna egy új csöppséget, mikor már Noncsika és Dávidka elhagyták a családi fészket. 

Kata mindent megtesz azért, hogy hosszútávon is kitűnő egészséggel rendelkezzen, és valóra válhasson azon vágya, hogy háromgyermekes édesanya lehessen.
Sarka Kata ad férje véleményére, Péter megmondja, hogy melyik hajszín és frizura áll jól a feleségének, és Kata igyekszik a kérésnek eleget is tenni, ám egy valamiben nem egyezik az álláspont.
– Megmondja, hogy mi áll jól nekem, hallgatok a véleményére. A T-kód kutatócsoport tesztjére is azért vállalkoztam, hogy megelőzzem a ráncokat, sokáig fiatalos szeretnék maradni. Szívesen vállalnék még egy babát, de Péter azt mondja elég a két gyermek. Egészségesek, szépek, fiúnk és lányunk is van – mondta Kata, aki azért negyvenévesen szívesen újra szülne.  
– Továbbra is szeretnék egy babát, Peti élvezi, hogy már túl vannak azon a koron, amikor minden lépésükre figyelni kell. Könnyű velük utazni, mert már önálló személyiségek, Noémi most kezdi az iskolát, már nagylányos szobát is kialakítottunk neki. Mikor Noémi nagykorúvá válik, és önálló életet kezd, én mindenképpen szeretnék egy újabb kisbabát. Fontos, hogy megtartsam a kiváló egészségi állapotomat, megelőzzem a betegségeket, mert akkor már negyvenéves leszek, és olyankor már nagyobb a kockázat. A T-kód teszten azért vettem részt, hogy kipróbálhassam a baktövis egészségmegőrző hatásait, és az eddigi tapasztalataim alapján bízom benne, hogy ennek a csodanövénynek köszönhetően negyvenéves koromban is kicsattanok az egészségtől.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek