2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Ingyenes parkolás a város napján

Május 11-én, hétfőn Miskolc város napján díjmentes a parkolás a megyeszékhelyen a Régió Park Miskolc Kft. által üzemeltetett földfelszíni, önkormányzati parkolókban és a Régiposta utcán lévő parkolóházban.
Ez vonatkozik a Tiszai pályaudvar kiemelt közlekedési csomópontra, valamint az idegenforgalmi övezetekre is. Mint arról korábban tájékoztatást adtunk, májustól minden nap, így hétvégén is fizetni kell a parkolásért a kiemelt idegenforgalmi övezetekben – Miskolctapolcán, Miskolc-Lillafüreden és a diósgyőri vár környezetében – a Régió Park Miskolc Kft. felszíni parkolóiban szeptember 30-ig, minden nap 8-tól 18 óráig. A Tiszai pályaudvar kiemelt közlekedési csomópontban is díjfizetési kötelezettség áll fenn minden nap 8-tól 18 óráig. Kivétel ez alól például május 11-e, Miskolc város napja, amely ez évben hétfőre esik, amikor tehát díjmentes a parkolás minden övezetben a Régió Park Miskolc Kft. által üzemeltetett földfelszíni parkolókban és a Régiposta utcai parkolóházban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek