2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Így készül az esküvőre Muri Enikő

Végleges szőrtelenítésen járt az énekesnő
Muri Enikő párjával együtt lelkesen készül a jövő augusztusi esküvőre. A gyönyörű hangú énekesnő a legapróbb részletekre is odafigyel: a helyszín, a ruha és a sminkes kiválasztása mellett egy lézeres szőrtelenítő kezelést is elvégeztetett, hogy a nagy napon már tényleg csak az ünnepléssel kelljen törődnie.

Az énekesnő életének egy különleges korszakát éli, karrierjében izgalmas kihívások állnak előtte, tavasszal megkérték a kezét és most teljes erődobással készül nyár végi esküvőjére. „December elején játsszuk a Szép nyári nap és a Menyasszonytánc című darabot a Budapesti Operettszínházban, karácsony előtt pedig Nagy Balázs lemezbemutató koncertjén fogok énekelni. Közben pedig készül egy legújabb dalom is a Késő már című sláger szerzőjével” – árulta el Enikő, akinek a fellépések mellett esküvője szervezése tölti ki az idejét.

Párjával augusztus végére tervezik a szertartást, amelyet vidéken tartanak majd meg. „Az esküvőmön egy egyszerű, letisztult ruhát szeretnék viselni. Remélem meleg lesz, így az általam elképzelt kiengedett loknis haj nem biztos, hogy a legjobb megoldás, mielőtt kiválasztom a végleges frizurát, biztos, hogy több lehetőséget is végig fogok próbálni. Az esküvő előtti arcápolást, arcmasszázst és a csodás smink elkészítését a kedvenc sminkesem végzi majd el, akiben tökéletesen megbízom” – mesélt esküvői terveiről az énekesnő, aki máris hozzálátott az előkészületekhez, hogy a nagy napon minden a legnagyobb rendben legyen.

„A bőröm világos és nagyon érzékeny, ezért alaposan megválogatom, hogy mit kenek magamra, és mindig minőségi kozmetikumokat használok. Hetente egyszer arcradírozok, emellett pedig hidratáló szérumokkal ápolom a bőröm. A szépségápolás egy nő életében rengeteg időt vesz igénybe, ezért próbáltam megkönnyíteni a dolgom és ellátogattam egy végleges hónalj szőrtelenítésre dr. Kriston Renáta bőrgyógyász-kozmetológus szakorvoshoz. Az elején egy kicsit izgultam, mert nagyon érzékeny vagyok és rosszul bírom a fájdalmat – tetoválást is ezért nem készítettem soha. Olyan érzés volt, mintha ezernyi kis forró tűvel szúrnának meg egyszerre, de csak egyetlen röpke pillanatig tartott az egész, és megérte, mert az eddig szőrtelenítéssel töltött időt ezután kellemesebb feladatokra fordíthatom” – mesélt tapasztalatairól az énekesnő.

A szakorvos szerint Enikő a legjobb időpontban kezdte el a kezelés. „A lézeres szőrtelenítést jellemzően ősz végén vagy tél elején szoktuk elkezdeni, hogy nyárra már tökéletes legyen az eredmény. A lézer gyorsan, precízen és fájdalom nélkül távolítja el a nem kívánt szőrszálakat és elsősorban azoknál alkalmazható végleges szőrtelenítésre, akik világos bőrűek és sötét szőrzettől szeretnének megszabadulni. A hónalj régió szőrtelenítéséhez általában 4-6 kezelésre van szükség, amelyeket 6-7 hetente érdemes beiktatni és alkalmanként körülbelül 15 percet vesznek igénybe” – mondta el dr. Kriston Renáta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…