2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Így készül a nyárra a szépségkirálynő

A Miss World Hungary 2011 győztesét, Szunai Lindát szülei az egészséges étkezésre és a mozgás szeretetére nevelték. Elmondása szerint, a zöldségeket, gyümölcsöket mindig is jobban kedvelte, mint a zsíros ételeket, az elhúzódó tél azonban az ő szervezetét is megviselte. Linda elárulta, minek köszönheti csodás alakját és milyen trükköket vet be ahhoz, hogy nyárra ismét csúcsformában legyen!

„Otthon mindig is inkább egészséges ételek kerültek az asztalra, vörös húst például egyáltalán nem eszem, ha lehet, inkább fehérhúsokat fogyasztok”- kezdte Linda, aki azt is elárulta, imád a konyhában sürögni-forogni és tévhitnek tartja, azt, hogy az egészséges ételek nem lehetnek finomak. „Nagyon sok zöldség, saláta és gyümölcs van, melyek amellett, hogy jó hatással vannak a szervezetünkre, hihetetlenül finomak is. Ilyenkor tavasszal a tápanyagokra nagy szüksége van a testnek, segítenek, hogy feltöltsük az energiaraktárakat. Én rendszerint nagyon sok spenótot, retket, és sárgarépát fogyasztok ebben az időszakban, ezek amellett, hogy erősítik az immunrendszert, támogatják a fogyást is”- mesélte a népszerű modell.

A szépségkirálynő négy napos méregtelenítő kúrába kezdett

A gyönyörű szépségkirálynő elárulta, hogy bár odafigyel a táplálkozásra, olykor-olykor neki is vannak botlásai, ami nem tett jót az alakjának. A fölös kilók és a tavaszi fáradtság ellen éppen ezért egy Hollywoodban is nagyon népszerű „Lemon Detox”  méregtelenítő kúrába kezdett. „A Neera méregtelenítés alapja, a pálma és juharfaszirup, cayenne bors, frissen facsart citromlé és persze ásványvíz. Igazából a kúra tíz napos, de én csak a négy naposat mertem elsőre bevállalni”- árulta el Linda, aki azt is hozzátette, hogy a hosszú tél bizony az ő szervezetét sem kímélte. „Úgy éreztem szükségem van valamire, amitől egy kicsit energikusabb leszek és persze kevésbé éhes!  Ennél a méregtelenítésnél az is tetszett, hogy a szirup cukortartalma stabilizálja a vércukorszintet, megakadályozza a rosszulléteket és megtisztítja a szervezetet a káros salakanyagoktól. Az íze kifejezetten jó volt, energiával töltött fel és bár a kedvenc ételeim hiányoztak, a farkaséhség elmaradt. A végeredmény pedig nagyon látványos. A hajam és a bőröm is szebb lett. A sikerek után elhatároztam, hogy legközelebb belevágok a tíz napos méregtelenítésbe is”- árulta el Linda.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…