2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Rendőrségi felhívás közúti közlekedési baleset ügyében

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri a lakosság segítségét .
Miskolcon a Vasgyári úti villamos végállomáson 2013. május 14-én 15 óra 43 perckor személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

A rendelkezésre álló információk alapján egy gyalogosan közlekedő nő eddig tisztázatlan körülmények között a megállóból már kiinduló villamos és a kiemelt útszegély közé esett. Az asszony a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a történteket látták, illetve azzal összefüggésben érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4.), telefonon a 06-46/514-511, 22-73-as, illetve a 22-72-es melléken, valamint munkaidőn kívül a 107-es, 112-es segélyhívószámokon.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…