2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Hallgass Hazait

Hírek a Hallgass Hazait műsorból:
Zenei producerek a The Adolescens zenekar életében! Az I Go Crazy című számot a banda  Linczényi Márk segítségével rögzítette (a The Kolin frontembere) aki sokat segített a fiúknak.

A zenekar írt már olyan dalt is, amiből később reklám zene lett (Set Me Free). Készülnek a további újdonságok, a munkába bekapcsolódott az Ivan and The Parazol billentyűse, Beke Zoltán is.

A fiúk a zenei producerekkel, külső segítségekkel kapcsolatban azt mondják: Chezan András: “Elsősorban természetesen a mi ötleteink érvényesülnek, ők azok akik már több száz ilyen számot vettek fel maguknak, vagy más zenekaroknak, úgyhogy abban segítenek nekünk, hogy a rutinjukat használhatjuk.”

https://www.facebook.com/adolescens

A Hallgass Hazait műsorában bemutatkozik Szabó Enikő és Zenekara. Az énekesnő azt mondja, a Szoknyák a Porban című lemezanyag egy kicsit nőknek szól.

Enikő: “Sok nővel beszélgettem, családi problémákról, szerelmekről, meg nem élt szerelmekről, és ezek alapján íródott a lemez.” Szabó Enikővel korábban más formációkban is találkozhattunk, hosszú évekig érlelődtek azok a dalok, amik most egy csokorban elérhetőek.

https://hu-hu.facebook.com/szabooenikoo

A Pegazusok Nem Léteznek Zenekar Ács Eszter és Lázár Domokos találkozásával született. Eszter megjelenik a színpadon színésznőként is, Domokos pedig az Esti Kornél Zenekar tagjaként is, a Pegazusok viszont egy közös, meghitt, intim hangulat:

Domokos: “Ezt a zenét azok az emberek hallgatják, akik úgy élik meg az életüket, hogy nem csak a pozitív dolgok azok, amiket meg mernek élni, hanem akár a fájdalmasabb, vagy szomorúbb élethelyzeteket is…”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Janza Kata és kisfia
Egész életében vagány anyuka volt Janza Kata! A színésznő sosem a kanapén üldögélő szülők táborát erősítette, fiával minden sportot kipróbált. Kata a …

További cikkek