2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Hallgass Hazait

Hírek a Hallgass Hazait műsorból:
Zenei producerek a The Adolescens zenekar életében! Az I Go Crazy című számot a banda  Linczényi Márk segítségével rögzítette (a The Kolin frontembere) aki sokat segített a fiúknak.

A zenekar írt már olyan dalt is, amiből később reklám zene lett (Set Me Free). Készülnek a további újdonságok, a munkába bekapcsolódott az Ivan and The Parazol billentyűse, Beke Zoltán is.

A fiúk a zenei producerekkel, külső segítségekkel kapcsolatban azt mondják: Chezan András: „Elsősorban természetesen a mi ötleteink érvényesülnek, ők azok akik már több száz ilyen számot vettek fel maguknak, vagy más zenekaroknak, úgyhogy abban segítenek nekünk, hogy a rutinjukat használhatjuk.”

https://www.facebook.com/adolescens

A Hallgass Hazait műsorában bemutatkozik Szabó Enikő és Zenekara. Az énekesnő azt mondja, a Szoknyák a Porban című lemezanyag egy kicsit nőknek szól.

Enikő: „Sok nővel beszélgettem, családi problémákról, szerelmekről, meg nem élt szerelmekről, és ezek alapján íródott a lemez.” Szabó Enikővel korábban más formációkban is találkozhattunk, hosszú évekig érlelődtek azok a dalok, amik most egy csokorban elérhetőek.

https://hu-hu.facebook.com/szabooenikoo

A Pegazusok Nem Léteznek Zenekar Ács Eszter és Lázár Domokos találkozásával született. Eszter megjelenik a színpadon színésznőként is, Domokos pedig az Esti Kornél Zenekar tagjaként is, a Pegazusok viszont egy közös, meghitt, intim hangulat:

Domokos: „Ezt a zenét azok az emberek hallgatják, akik úgy élik meg az életüket, hogy nem csak a pozitív dolgok azok, amiket meg mernek élni, hanem akár a fájdalmasabb, vagy szomorúbb élethelyzeteket is…”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…