2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Újabb illegális bevándorlókat pihentető szállodát jelentett fel a Jobbik

Tubák István, a Jobbik kőbányai önkormányzati képviselője pénteken feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettesek ellen jogellenes tartózkodás elősegítésének alapos gyanúja miatt, azért, amit a Harmat utca 128. szám alatt található HOTEL SENI STUDIUM területén tapasztalt. A képviselő feljelentéséhez fényképeket is csatolt, melyek alátámasztják az elkövetés alapos gyanúját. A képek tanúsága szerint migránsok tartózkodnak a szállodában, táboroznak a hotel udvarán, és életvitelszerűen élnek a közterületen feltehetően mindaddig, amíg fel nem szabadul egy-egy szoba.

A hét elején Lehmann Viktor, a Jobbik csepeli elnöke tett bejelentést a Gubacsi híd közelében található Hotelhajó környezetében látott illegális bevándorlók miatt a kerületi rendőrkapitányságon.

A feljelentéssorozatot a budapesti Jobbik folytatni fogja, azért, hogy felszámoljuk az illegális bevándorlók okozta kaotikus állapotokat az egyes kerületekben, s hogy a lakosság végre fellélegezhessen a bűnbandák okozta feszült helyzetből.

Bízunk abban, hogy az illetékes hatóságok ki fogják vizsgálni az ügyeket, s meg fogják tenni a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy a határsértők jogtalan elszállásolása és az eköré felépített embercsempész-hálózatok kilétére fény derüljön. Felszólítjuk a rendőrséget, hogy a közterületeken elhelyezett kamerák és egy hatékony razzia segítségével haladéktalanul lépjen fel az érintett szállodák ellen, és védje meg a lakosságot az embercsempészek és hiénataxisok fenyegetéseitől.

A Jobbik budapesti szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek