2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Zene, ami egy hónap alatt meghódította a világot…

A Zene, ami egy hónap alatt meghódította a világot…

Közel egy hete, október 7-én tartottuk meg Magyarország első hivatalos PSY – Gangnam Style Flash Mob-ját az egyik bevásárló központban, mely hatalmas elismerésnek örvendett a vásárlók és látogatók körében!

Kitűnő hangulatban zajlott az esemény, a táncosok izgalommal várták az indulást, szinte forrott a levegő körülöttük! Az utolsó másodpercekig a vásárlók nem sejtették, hogy minek is lesznek most szemtanúi, majd felcsendült az első taktus, a már jól ismert, bolondos zene, mely a magyar közönséget is ugyan olyan gyorsan a hatalmába kerítette, mint a világon mindenki mást.

A közönség izgalommal figyelte a showt, melyet a Midnight Meeting – The Party és a No Comment Hip Hop szervezésében 120 táncos adott elő. A produkciót hatalmas tapsvihar és elismerő tekintetek követték, melyet minden résztvevő örömmel és fülig érő szájjal fogadott!

A Flash Mobról készült videó felkerült a Youtube-ra melyet 1 hét alatt összesen 65.000 alkalommal tekintettek meg Magyarországról és a világ minden más tájékáról!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek