2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Sztárportréban Dévényi Tibor

www.sztarportre.hu
Dévényi Tibort a média szerepléseiről kérdeztem: „Amilyen feladatot kapok, azt igyekszem a magam szintjén a legjobban megcsinálni. Ha egy olyan műsorba hívnak, ahol dominózni kell, akkor nem kezdhetem Shakespeare királydrámáit elemezni, akkor nekem dominóznom kell – ha elvállalom.”

Jellegzetességek egy közismert szereplőnél: „Nekem most az utolsó nyolc év a pontos labda és a Tibi Bácsi. Mikor az Elektor Kalandort csináltam, a Helló-halló Nintendo játékot, akkor volt egy baseball sapkám, ami a Mario-nak is volt… Különben a karrierem is így indult, amikor az Omegával kezdtem, akkor volt egy piros sapkám… Kell mindig valami jellegzetes dolog, most a bulikon sálban vagyok, mindig abban szerepelek… (a cd-t abba törlöm)”

A média megjelenéseket a mai napig örömmel és könnyedén veszi, de fontos, hogy ízlésesen szerepeljen az ember – mondja. A műsorban Kabos Gyula hangján is megszólaló Tibi Bácsi járt Színművészeti Főiskolára, Ki mit tud?-ot nyert, és néhány további új oldaláról is többet tudunk meg a Sztárportré beszélgetésből.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=eECmJFZChC0

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek