2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Az MSZP budafoki volt polgármestere a DK-ba igazol

A Demokratikus Koalícióhoz lép át Bollók Istvánné, Budafok-Tétény korábbi polgármestere, aki 2002 és 2006 között az MSZP tagjaként, az MSZP-SZDSZ koalíció támogatásával irányította Budapest XXII. kerületét. Korábban a szocialista pártban a Kiss Péter vezette Baloldali Tömörülés Platform budapesti ügyvivője volt, harmonikusan dolgozott Lendvai Ildikóval, aki az ő polgármesteri ciklusa idején Budafok-Tétény egyéniben győztes országgyűlési képviselőjeként segítette a kormányt.

Bollók Istvánné már most, az önkormányzati választási kampányban is segíteni fogja Gréczy Zsolt DK-s polgármester-jelölt munkáját.

A Demokratikus Koalíció helyi szervezete örömmel veszi a korábbi polgármester asszony csatlakozását. Nagy szükségünk van ismereteire és tapasztalataira többek között az önkormányzati munka és a szociális ügyek területén.

DK Sajtóiroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…