2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből , Bánréve községéből jelentkezett Juhász Cintia a World Top Model Hungary 2023-as döntőjébe

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből , Bánréve községéből jelentkezett Juhász Cintia a World Top Model Hungary 2023-as döntőjébe

Juhász Cintia is elindul az idén Magyarországon első ízben debütáló World Top Model Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek! 
Juhász Cintia tavaly a Miss Hungary döntősei között is sikeresen részt vett, és ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között.November 24-én az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Tötös Roland operaénekes Bocelli dalokat énekel, Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladással készül, és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

 

Rövid bemutatkozás:
Voltam már szépségversenyen a Miss Hungary szépségversenyen különdíjas lettem, a Szentmiklós Szépe versenyen pedig királynő lettem, vonz a divat világa, a fotózások és a tapasztalataim bővítése.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek