2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Bács-Kiskun vármegyéből Takács Rita a World Top Model Hungary döntőjében

Bács-Kiskun vármegyéből Takács Rita a World Top Model Hungary döntőjében

 Több évnyi modellkedés után Takács Rita is elindul az idén Magyarországon első ízben debütáló World Top Model Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek!

A nagynevű modellversenyben 1992 óta olyan modellikont is láthattunk, mint Claudia Schiffer, számos befutott modell köszönheti a versenynek a későbbi sikereit.
Takács Rita is szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között. November 24-én az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Tötös Roland operaénekes Bocelli dalokat énekel, Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladással készül, és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.
Takács Rita bemutatkozása:
8 éve dolgozom a hostess- és modell szakmában, számos fotózáson és divatbemutatón vettem már részt modellként és szervezőként is. Több szépségversenyen szerepeltem már a döntős lányok közt. Közgazdász diplomám megszerzése után saját vállalkozásba kezdtem, rendezvényszervezéssel és marketinggel foglalkozom.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek