2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Zöld Nyíl: véget ér a téli építési szünet

Az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága tájékoztatja az utazóközönséget, hogy márciusban folytatódnak a Zöld Nyíl villamos projekt kivitelezési munkálatai, ezért március és április hónap hétvégéin vágányzárra kell számítani a projekt még hátralévő építési munkálatai miatt.
Március első három hétvégéjén (március 3-4., 10-11. és 17-18.) vágányzár lesz az Újgyőri piac és Felső-Majláth között. Március 3-án, szombaton az 1-es villamosok csak a hajnali órákban közlekednek, az utolsó 1-es járat 4.30-kor indul a Tiszai pályaudvarról. Ezt követően csak a 2-es villamosok közlekednek a Tiszai pályaudvar és a Vasgyár között. Március 4-én vasárnap csak a 2-es villamosok közlekednek.

Az Újgyőri főtérről villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat Felső-Majláthig csatlakozást biztosítva a 2-es villamosokhoz. A villamospótló autóbuszokra az Újgyőri főtér autóbusz-állomáson a 6-os autóbusz megállójában lehet felszállni.

A vágányzár idejére vonatkozó villamos és villamospótló menetrendek a csatolt dokumentumban tekinthetők meg.

A villamosbérletek érvényesek a villamospótló autóbuszokon, és aki menetjeggyel utazik, annak a villamospótló autóbuszon a menetjegy másik- nem számozott- végét kell érvényesíteni.

Március 5-től, hétfőtől már a Felső-Majláth végállomás villamosmegállóit használhatják az utasok, az ideiglenes villamosmegálló megszűnik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek