2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Várjuk a gyerekeket a nyári táborokba!

Idén először Tamperében is nyaralhatnak miskolci diákok.

Idén is várja a vakációzó gyerekeket a miskolci önkormányzat Perecesi Nyári Napközis tábora és a Balatonmáriafürdői Gyerektábor.   
A perecesi napközis tábor 2017. június 26-án nyitja meg kapuit a 6-13 éves gyermekek számára, ahol augusztus 4-ig vakációzhatnak a kisdiákok. Három kéthetes turnusban 600- 800 tanuló számára kínálunk programokban gazdag üdülést, napi háromszori étkezéssel.
A gyerekek a Pereces 1-es jelzésű autóbuszokkal juthatnak majd el a táborba. Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, a buszokra a következő megállóhelyeken lehet felszállni: Avas Városközpont, Tapolcai elágazás, Szemere kert, Zoltán utca és Bulgárföld.
Táborvezető: Mádai Linda. Az érdeklődő szülők a nyari.napkozi.miskolc@gmail.com címen kérhetnek további információt.
A Balatonmáriafürdői Gyermektábor 2017. június 16-tól szeptember 1-ig fogadja a diákokat. A táborban 10-14 éves gyerekek nyaralhatnak. A tábor 9 turnusban 900-1100 gyermek üdültetését biztosítja.
A Balatonmáriafürdői Gyermektáborban nemcsak az önkormányzati iskolák táboroztathatnak. Üdülhetnek itt hátrányos helyzetű gyermekek is, akiknek nyaralását a Megyei Kórház Gyermekortopédiai Alapítványa, és az Ortopéd Kft. támogatja, valamint a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, és a Miskolci Kulturális Központ által delegált gyermekek is pihenhetnek itt.
A tábor részvételi díja fejenként 24.000 Forint, amely tartalmazza az étkezés és szállás költségét. Az utazási költség kb. 6.000 Ft, a fakultatív kirándulás költsége pedig kb. 3000 Ft.
A táborozásokhoz szükséges szülői nyilatkozatot a www.miskolc.hu oldalról lehet letölteni.
Miskolc hetedik alkalommal szervezi meg a hagyományos nemzetközi testvérvárosi gyermektáborát 2017. július 31.- augusztus 7. között. Idén 120 diákot várunk Miskolc testvérvárosaiból. A 13-16 éves gyerekeknek lehetőségük lesz egymás kultúrájának megismerésére, nyelvgyakorlásra, sajátos nemzetiségi ételek kóstolására, közös játékokra, baráti kapcsolatok kiépítésére és elmélyítésére.
Miskolc testvérvárosai – a dél-koreai Asan és a bulgáriai Burgas – idén másodszor hívtak miskolci gyermekeket cseretáborozásra, Tamperébe pedig idén először mehetnek miskolci diákok. A finn testvérváros idén tíz magyar fiatalt lát vendégül.

  Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek