2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Négy nemzet atlétái versengenek Miskolcon

Négy nemzet atlétái versengenek Miskolcon

A Miskolci Atlétikai Centrum ad otthont június 16-án, pénteken a cseh-szlovák-szlovén-magyar U18-as korosztályos válogatott viadalnak, melyen három miskolci sportoló is számot adhat felkészültségéről.
A  rendező Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) és a Miskolci Sportcentrum Kft. a lányoknak és fiúknak egyaránt 18-18 versenyszámot kínál. Legkorábban, 9 órakor, a kalapácsvető hölgyek kezdik meg a csatározást. Az ünnepélyes megnyitót 9.45 órakor tartják, melyen részt vesz Rutkovszky Ede, a MASZ ügyvezető igazgatója is.
A hazai versenyzők – köztük az Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) három, a válogatottba meghívott tehetsége, Bacsa Fanni (100 m gát), Iván Zsombor (hármasugrás) és Pintér Erik (távolugrás) – számára jó lehetőség ez a válogatott viadal arra, hogy  felmérjék jelenlegi felkészültségüket a június 24-25-én, szintén a Miskolci Atlétikai Centrumban  megrendezendő ifjúsági országos bajnokság előtt.
A viadal azért is fontos a 18 év alatti atléták számára, mert itt még indulási szintet lehet teljesíteni az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra, melynek július 23-29. között Győr ad otthont.
A sportot, az atlétikát szerető közönség térítésmentesen tekintheti meg a válogatott viadalt!
További információ: www.miskolcisportcentrum.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek