2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Választási törvénysértés Tiszaújvárosban?

150 cigányt utaztattak személyautókkal, hogy Tiszaszederkényben és Tiszaújvárosban is leadják szavazatukat – vélhetően- a szocialista polgármesterjelöltre. 150 cigányt utaztattak személyautókkal, hogy Tiszaszederkényben és Tiszaújvárosban is leadják szavazatukat – vélhetően- a szocialista polgármesterjelöltre.

Feltűnő volt viszont, hogy nem azonnal Tiszaszederkénybe vitték ezeket a cigányokat, hanem Tiszaújváros felé is viszik őket. Sajnos beigazolódott a gyanú. Tiszaújvárosban a Lorántffy iskolában a kisebbségi önkormányzat képviselőire kellett szavazniuk.

Balla Gergő Országgyűlési képviselő azonnal hívta a helyi rendőrkapitányság ügyeletét, mivel az iskola bejárata előtt két cigány állt, akik, minden szavazásra jogosultnak egy papírcetlit adtak, amin a kötelezően megszavazandók neve állt. Miután a cetli átadásra került, a cigány büszkén pipálta ki a listájáról a szavazókat.

A rendőrség a helyszínen tetten érte őket. Kíváncsian várjuk, hogy a rendőrség, és a választási bizottság mit lép az ügyben! A Jobbik már délelőtt megtette a feljelentést, délután pedig az alább megtekinthető videoanyagot is átadták a tiszaújvárosi rendőrkapitányságnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait az egyszerűbb és kényelmesebb adózásért. A különböző online felüle…