2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Választási törvénysértés Tiszaújvárosban?

150 cigányt utaztattak személyautókkal, hogy Tiszaszederkényben és Tiszaújvárosban is leadják szavazatukat – vélhetően- a szocialista polgármesterjelöltre. 150 cigányt utaztattak személyautókkal, hogy Tiszaszederkényben és Tiszaújvárosban is leadják szavazatukat – vélhetően- a szocialista polgármesterjelöltre.

Feltűnő volt viszont, hogy nem azonnal Tiszaszederkénybe vitték ezeket a cigányokat, hanem Tiszaújváros felé is viszik őket. Sajnos beigazolódott a gyanú. Tiszaújvárosban a Lorántffy iskolában a kisebbségi önkormányzat képviselőire kellett szavazniuk.

Balla Gergő Országgyűlési képviselő azonnal hívta a helyi rendőrkapitányság ügyeletét, mivel az iskola bejárata előtt két cigány állt, akik, minden szavazásra jogosultnak egy papírcetlit adtak, amin a kötelezően megszavazandók neve állt. Miután a cetli átadásra került, a cigány büszkén pipálta ki a listájáról a szavazókat.

A rendőrség a helyszínen tetten érte őket. Kíváncsian várjuk, hogy a rendőrség, és a választási bizottság mit lép az ügyben! A Jobbik már délelőtt megtette a feljelentést, délután pedig az alább megtekinthető videoanyagot is átadták a tiszaújvárosi rendőrkapitányságnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum