2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Üléseznek a városatyák

Kazincbarcika – Eredetileg e hét pénteken tartotta volna munkaterv szerinti ülését Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete, ám az időpontot egy héttel hátrébb tolták.

Az ok prózai: szeptember 9-én rendkívüli ülést tartott a grémium, melyen több fontos és szigorú határidős döntést hoztak a városatyák, többek között a közcélú foglalkoztatással kapcsolatban is. Az azóta eltelt idő kevésnek bizonyult a rendes ülés feladatainak körültekintő hivatali előkészítéséhez és elvégzéséhez, továbbá a bizottságok munkájának alapos elvégzéséhez. Így a városvezetők a rendes ülés egy héttel történő elhalasztása mellett döntöttek, hogy a városatyák szeptember 23-án a lehető leghatékonyabban végezhessék önkormányzati munkájukat.
A tervek szerint az ülésen beszámoló hangzik el Kazincbarcika város első félévi gazdálkodásáról, az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ működéséről, a helyi polgárvédelmi kirendeltség tevékenységéről, továbbá a közterület-felügyelet működéséről szóló tájékoztató is napirenden lesz.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek