2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Ülésezik a BAZ Megyei Önkormányzat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2019. június 27-én (csütörtökön) 10,00 órakor tartja soron következő ülését a Megyeháza Dísztermében.
Lássuk,milyen napirendi javaslatok kerülnek a grémium elé:

Átadják a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat idei Szent Erzsébet Díját

Török Dezső, a közgyűlés elnöke javaslatot tesz a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat 2019. évi költségvetéséről szóló 1/2019. (II. 18.) önkormányzati rendelet módosítására, majd tájékoztatást ad a Via Carpatia Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás 2018. évi tevékenységéről.

 Strommer Dávid, a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója tájékoztatja a közgyűlést, a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács tevékenységéről.

Tájékoztatót hallgatnak meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megye szakképzési helyzetéről, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kirendeltségének 2018. évi tevékenységéről, a Borsod-Abaúj-Zemplén megye nemzeti parkjainak tevékenységéről

A közgyűlés elnöke javaslatot tesz a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Rákóczi-lánc kitüntetés 2019. évi adományozására, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány megszűnésére, majd tájékoztatja a testületet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat tulajdonában álló gazdasági társaságok 2018. évi tevékenységéről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…