2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

DK: A szabad, európai Budapest felkészült a győzelemre

A budapestiek ma közös ellenzéki főpolgármester-jelöltet választottak. Nagyszerű dolgot tettek. Megértették, hogy Orbán-Tarlós rendszerével szemben csak közösen érhetünk el sikert. Az előválasztás megszervezte az európai, szabad fővárosban hívő szavazókat. Felkészítette őket arra, hogy októberben együttes erővel utat nyissanak egy új Főváros felé. Köszönjük mindenkinek, aki ebben szervezőként, aktivistaként, támogatóként, szavazóként részt vett. Gratulálunk Karácsony Gergelynek és biztosítjuk arról, hogy az előválasztási eredményt elfogadva őt tekintjük az ellenzék egyetlen közös jelöltjének.

Köszönjük Kálmán Olgának, hogy bátor személyes és közéleti döntést hozva nem csak valóságos tétet adott a választásnak, hanem megmutatta a versengés értékét, értelmét és nagyszerű helytállással bizonyította, hogy van értelme a politikai szerepvállalásnak.

A verseny lezárult, holnaptól egy közös dolgunk van: felkészülni arra, hogy Budapestnek új főpolgármestere és új közgyűlési többsége legyen és küzdelmünkkel példát mutatni Magyarország valamennyi városának és településének.

 

Gyurcsány Ferenc
elnök
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek