2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Újra él a koronavírus elleni védekezéshez nyitott önkormányzati számla

Újra fogadja a segíteni akaró miskolciak támogatásait az az önkormányzati számla, amelyet még a koronavírus első hulláma alatt nyitott a város.

A „Koronavírus helyzet kezelésére érkezett felajánlások” elnevezésű CIB-bankos folyószámla a 10700086-42689106-67500002-es számlaszámon fogadja a felajánlásokat. A korábban ide befolyó összeget teljes egészében fertőtlenítőszerek és védőeszközök beszerzésére, illetve a járvány terjedését lassítani hivatott egyéb feladatokra fordította Miskolc városa.

A koronavírus elleni védekezés költségei és az újabb és újabb kormányzati elvonások, átcsoportosítások az ország szinte valamennyi önkormányzatát nehéz helyzetbe hozták.

Miskolcon az önkormányzati fenntartású óvodákban, bölcsődékben, idősotthonokban, illetve az önkormányzat és a Miskolc Holding ügyfélszolgálatain megfelelő mennyiségben és minőségben állnak rendelkezésre a fertőtlenítő és tisztítószerek, a második hullám egyelőre még pontosan előre nem látható folyamatai miatt azonban ismét szükség lehet a jó szándékú, segítő felajánlásokra is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum