2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Újra él a koronavírus elleni védekezéshez nyitott önkormányzati számla

Újra fogadja a segíteni akaró miskolciak támogatásait az az önkormányzati számla, amelyet még a koronavírus első hulláma alatt nyitott a város.

A „Koronavírus helyzet kezelésére érkezett felajánlások” elnevezésű CIB-bankos folyószámla a 10700086-42689106-67500002-es számlaszámon fogadja a felajánlásokat. A korábban ide befolyó összeget teljes egészében fertőtlenítőszerek és védőeszközök beszerzésére, illetve a járvány terjedését lassítani hivatott egyéb feladatokra fordította Miskolc városa.

A koronavírus elleni védekezés költségei és az újabb és újabb kormányzati elvonások, átcsoportosítások az ország szinte valamennyi önkormányzatát nehéz helyzetbe hozták.

Miskolcon az önkormányzati fenntartású óvodákban, bölcsődékben, idősotthonokban, illetve az önkormányzat és a Miskolc Holding ügyfélszolgálatain megfelelő mennyiségben és minőségben állnak rendelkezésre a fertőtlenítő és tisztítószerek, a második hullám egyelőre még pontosan előre nem látható folyamatai miatt azonban ismét szükség lehet a jó szándékú, segítő felajánlásokra is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek