2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Díjazták az energiahatékonyságot

Elnyerte az úgynevezett Energiahatékonysági Mentorszervezet címet a Megyei Jogú Városok Szövetsége, amelynek Miskolc is aktív tagja. A Virtuális Erőmű Program (amelynek fővédnöke a köztársasági elnök) elismerésének tanúsítványát a napokban postázták a miskolci polgármesteri hivatal részére is. Az ünnepélyes díjátadót idén nem lehetett megtartani ugyanis, már tavasszal el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt, most ősszel pedig másodjára is; a program működtetése napjainkra áttért a digitális csatornákra.

 

Az oklevél azt tanúsítja, hogy az 1990-ben létrejött szövetség – amelyben Veres Pál a humánszolgáltatási bizottság elnöki tisztét tölti be – az Energiahatékonysági Mentorszervezet díját kapta, azaz tevékeny részese a több nagy cég, vagy például a fővárosi önkormányzat részvételével zajló, a fenntartható fejlődés érdekében tenni akarókat tömörítő, a hosszútávú Nemzeti Fenntarthatósági Beruházási Programon dolgozó környezetvédelmi programnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum