2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Újabb kedvezményt kínál a Miskolc Holding az önkormányzati tulajdonú üzletek bérlőinek

A Miskolc Holding Zrt. a bejelentett veszélyhelyzet óta kiemelt figyelemmel kíséri az ingatlangazdálkodási folyamatokat. Az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság kezdeményezésére -Veres Pál polgármester döntése alapján – az önkormányzati ingatlanokban működő, nyitvatartási korlátozás alá eső üzletek díjának 50 %-os csökkentését vezette be április 1-től.

A kedvezmény érvényesítéséhez az érintettnek a napokban kapják meg a szerződésmódosítást. Amennyiben bármelyik önkormányzati tulajdonú üzlethelyiség bérlője úgy ítéli meg, hogy a 2020. II. negyedévre biztosított 50 %-os bérleti díj kedvezmény a vállalkozásának nem elfogadható, számára – a bérleti szerződésben biztosított 3 hónapos felmondási idő alkalmazása nélkül, illetve a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló kormányrendeletben írt felmondást kizáró rendelkezéseket is figyelembe véve – a Holding biztosítja a közös megegyezésen alapuló 1 hónapos időtartam alkalmazásával történő szerződés megszüntetést.

A szerződés fentiek szerinti közös megegyezéssel történő megszüntetésének lehetőségét az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság valamennyi bérlő, így a hivatkozott Kormányrendeletben foglalt felmondási tilalom alá tartozó tevékenységi körökben működő üzlet számára is biztosítja-jelentette ki Prokaj Tamás a Miskolc Holding Zrt. Ingatlanértékesítési Igazgatóságának üzleti ingatlanhasznosítási vezetője

A Miskolc Holding Zrt bízik abban, hogy az általa kínált újabb lehetőség, hozzájárulhat a bérlők veszteségeinek minimalizálásához.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek