2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF

Újabb iskola, óvoda, kerékpárút átadások Miskolcon

Elkészült a kerékpárút Martinkertváros és Szirma között

Elkészült a Martinkertvárost Szirmával összekötő kerékpárút. A munkálatok augusztus 26-án kezdődtek. A beruházás nagyon rövid idő alatt, 5 hét alatt készült el. A kerékpárút hossza 1050 m, szélessége 2,8 m. A kerékpárút megépítése nettó 45.660.018    Ft-ba    került.


Megújult a Győri kapui gyermekorvosi rendelő, és a diósgyőri bölcsöde

60 millió Ft-ból megújult Győri kapui gyermekorvosi rendelő Miskolcon. Kicserélték a nyílászárókat, felújították az épület elektromos rendszerét és akadálymentesítették a rendelőt. Új berendezést is beszereztek a beruházás során. A felújított épületet Dr. Kriza Ákos polgármester adja át ünnepélyes keretek között 2014. október 9-én.
Megújult a Diósgyőri Bölcsőde. A több mint 100 millió Ft-os beruházás során beépítettek 20 db. Napelemet, kialakítottak egy új csoportszobát is, jelentős infrastrukturális fejlesztéseket  végeztek az intézményben.Az átadó ünnepségen köszöntő beszédet mond Kiss Gábor, Miskolc Város alpolgármestere és Földessy Judit, Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény Módszertani Központ igazgatója.

A Sport Óvoda megújulása

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Környezet és Energia Operatív Programhoz benyújtott, és a „Miskolc Önkormányzati tulajdonú épületeinek energetikai felújítása” című projekt keretében elnyert támogatásból hét közintézményben valósít meg energetikai korszerűsítéseket. A projekt részeként újult meg a Katowice Sport Óvoda épülete, amely a felújításnak köszönhetően a jövőben költségtakarékosabban és gazdaságosabban üzemeltethető.

A Katowice Sport Óvoda az 1970-es években épült vasbeton pillér vázas szerkezetű, alagsor, földszint és emelet szint osztású. Az épület 470 m2 alapterületű, az alagsorban kiszolgáló helységek és egy tornaszoba kapott helyett. A földszinten és az emeleten foglalkoztató szobák és a hozzájuk tartozó kiszolgáló helyiségek találhatók.
Az óvoda épületének mostani felújítása magában foglalta a homlokzat külső hőszigetelését, a lapos tető utólagos hő- és vízszigetelését, a homlokzati nyílászárók cseréjét, valamint a fűtési rendszer teljes felújítását, a csővezetékek és hőleadók cseréjét. Az energetikai korszerűsítésnek köszönhetően csökken az épület hővesztesége, ami energia- és költségtakarékosabb fenntartást eredményez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…