2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Újabb, átfogó ellenőrzés Miskolcon

Átfogó ellenőrzést tartott az elmúlt héten Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Szentpéteri kapu városrészben, valamint a Bábonyibérc és a Galagonyás sor térségében. 2012. május 22-én a Szentpéteri kapu városrészben -Álmos utca 34, Szentpéteri kapu 25 és 70 számú ingatlanokat érintő – hajtott végre ellenőrzést a Közterület-felügyeleti és Rendészeti osztály, a Gyámügyi osztály, az Egészségügyi és Szociális osztály, a MIK Zrt., a Miskolci Vízművek, a Tűzoltóság és a Rendőrség.

A Közterület-felügyelet a lakcímbejelentési kötelezettségnek megfelelést, az állattartási viszonyokat, szemétszállítási szerződések meglétét, az udvaron történő szeméttárolást, a közegészségügyi állapotokat, az illegális áramvételezést ellenőrizte, valamint a társosztályok ellenőrzésében végzett segítő-biztosítási közreműködést.

Összesen 135 ingatlanban – lakásban, 144 személyt ellenőriztek. 52 lakásban nem voltak otthon, 6 lakást üresen találtak, egyéb esetekben az alábbiakban felsorolt intézkedések születtek:

Lakcím-bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt feljelentés: 9

MIVÍZ munkatársaival közös ellenőrzés: 21

Illegális áramvételezés miatt intézkedés kezdeményezés az ÉMÁSZ felé: 2

2012. május 24-én a Bábonyi bérc és a Galagonyás sor térségében ellenőriztek a Közterület-felügyeleti és Rendészeti osztály, az Egészségügyi és Szociális osztály, a Gyámügyi osztály és a Rendőrség munkatársai.

Összesen 66 ingatlanban – lakásban, 214 személyt ellenőriztek, egyéb esetekben az alábbiakban felsorolt intézkedések születtek:

Szemétszállítási szerződés hiánya miatt átirat: 8

Lakcím bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt feljelentés: 14

Állattartási szabályok megszegése miatt átirat: 7

Nem beazonosítható és szemetes ingatlanok, illegális szemétlerakások tekintetében átiratot kezdeményezünk az Építési és Környezetvédelmi Hatósági Osztály felé.

A Gyámügyi osztály és az Egészségügyi és Szociális osztály munkatársai külön összesítést készítenek az ellenőrzésről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek