2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Ügyfélközpontú, költséghatékony és modern közigazgatásért küzd a Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom – felismerve a magyar közigazgatás fejlesztésének rövid- és középtávon megvalósítható lehetőségeit – határozati javaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek.
A határozati javaslatban (http://www.parlament.hu/irom39/11903/11903.pdf) nem hangzatos ígéretek vannak, hanem tényekkel alátámasztott, a világ egyes fejlettebb országaiban már a gyakorlatban is működő technikai megoldások. Az ígéretekből és a drága, ugyanakkor eredményesnek aligha nevezhető projektekből az elmúlt bő két évtized alatt már éppen elég volt, itt az ideje a cselekvésnek.
Amennyiben a határozati javaslatban foglaltakat a kormány végrehajtja, akkor végre olyan állami működést tapasztalhatnak majd a magyar emberek, ahol érezhetik, hogy a közigazgatás értük van. Nemcsak alávetettjei, hanem birtokosai és cselekvő részesei is a hatalomnak.
A szakmai koncepciónk elsődleges céljai között szerepel az állami alkalmazottak jobb anyagi megbecsülése, mégpedig úgy, hogy a csókosok helyett a valóban minőségi munkát végzők vigyenek haza több pénzt, ezen kívül további célunk a bürokrácia és a felhasznált papírmennyiség csökkentése, mely környezetvédelmi szempontból is előnyös, a költségek jelentős csökkentése mellett.
Modern technikai megoldások, jobb megbecsülés, gyors ügyintézés, környezetkímélő és költséghatékony megoldások – ez áll a magyar közigazgatási korszakváltás programjában
Volner János, a Jobbik alelnöke, frakcióvezető-helyettes és Tokody Marcell, a párt szakértője
Jobbik Médiaosztály
   

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…