2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Tiszaújvárosi adomány az árvízkárosultaknak

Amint arról korábban beszámoltunk, Tiszaújváros képviselő-testülete 1 millió forintot szavazott meg a felsőzsolcai árvízkárosultak megsegítésére. Az önkormányzat Érdi Tamás zongoraművész közreműködésével egy jótékonysági koncertet is szervezett, melyen csaknem 1,2 millió forintnyi adomány gyűlt össze.  Az összeg egy részéből az önkormányzat műanyag hordtáskákat vásárolt, melyeket még a nyáron eljuttatott Felsőzsolcára, ezzel segítve a különböző adományok szétosztását.
A fennmaradó összeget szeptember 20-án utalta át az önkormányzat, s az erről szóló adománylevelet szeptember 21-én Koscsó Lajos polgármester és Bráz György alpolgármester személyesen nyújtotta át Felsőzsolca polgármesterének, Fehér Attilának és jegyzőjének, Sáhó Zoltánnénak.
Fehér Attila köszönetét fejezte ki Tiszaújváros önkormányzatának és lakosságának az önzetlen segítségért. Mint mondotta az összeget a megrongálódott elpusztult lakóházak helyreállítására használják fel, készpénztámogatás, illetve építőanyag formájában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …