2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF

Szikszó Plázs

Szikszó is csatlakozik a városi plázs építési kedvhez, amely Párizsból indult és megállíthatatlanul terjed Európában. Szikszón a városi sportcsarnok udvara ad otthont a „Riviérás hangulatnak „júliusban és augusztusban. Füzesséri József, Szikszó polgármestere arról beszélt: elsősorban a fiataloknak, a gyerekeknek, a gyerekes családoknak szeretnének kedveskedni ezzel az ötlettel. Sok család ugyanis nem engedheti meg magának a nyaralást, ezérta homokos Riviéra feeling pótolhatja ezt az érzést, illetve helyi szórakozásra, kikapcsolódásra ad alkalmat a hely.
A sportcsarnok udvarának egy részét homokkal töltik fel, elhelyeznek napernyőket, nyugágyakat. Lesz kinti zuhanyozási lehetőség is. A tervezett programok között szerepelnek gyermekfoglalkoztató rendezvények, kiállítások, zenei- kulturális programok. Lesz bár és kávázó, karaoke, és kivetítő. A belépő 500 forint, amelyet teljes egészében lefogyaszthatnak a résztvevők. Mivel a sportcsarnok területén található az uszoda is, így külön belépővel sportolhatnak is a látogatók,a tervek szerint a Szikszó Plázsnaponta délelőtt 10 órától éjfélig tart majd nyitva.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…