2023. 05. 28. vasárnap

Emil, Csanád
1 EUR 372 HUF
1 GBP 428 HUF

Szigorúbb ellenőrzések Miskolcon – Szokásos heti ülését tartotta a helyi operatív törzs

Az első hét tapasztalatai szerint nagyon sokan nem tartják be a kijárási korlátozásokat Miskolcon – hangzott el a miskolci operatív törzs szokásos heti, szerdai ülésén.

A legtöbb problémát a közterületi maszkviselés és az este nyolc órától érvényes kijárási tilalom betartásával kapcsolatban jelentették az ellenőrzéseket végző szervek, a Rendőrség és a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai.

 

A megbetegedések száma és a járvány terjedése azonban egyelőre nem mutat számottevő csökkenést és lassulást, éppen ezért a bírságolni is jogosult rendőrök a jövőben még szigorúbban ellenőrzik majd a kijárási tilalom és a kötelező maszkviselés szabályainak betartását Miskolcon is. Munkájukat továbbra is segítik az önkormányzati rendészek is.

 

A szakemberek továbbra is arra kérnek mindenkit, hogy vegyék komolyan a védelmi intézkedéseket, tartsák be a kijárási tilalmat, az ajánlott védőtávolságot, viseljenek az orrot és a szájat is takaró maszkot, és ha nem feltétlenül szükséges, ne menjenek közösségbe, ügyeiket is lehetőség szerint elektronikus úton intézzék.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életet ajándékozott a Rotary
Újabb 3 gyermek szívműtétjét finanszírozta a Gift of Life program Több, mint 13 éve a Magyar Rotary kiemelt programja a Gift of Life – Ajándékozz …