2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Hódít a Fényfesztivál ihlette dal és klip!

A nyarat és a jó hangulatot idézi D.K. x BILLY Nem fénylett című klipje a Youtube-on, ami már átlépte az ezer megtekintést. A pécsi zenészek dalát a Zsolnay Fényfesztivál ihlette.

 „Egyszer csak gondoltunk egyet és készítettünk egy dalt, Nem fénylett címmel, mivel nagy csodálói vagyunk a Fényfesztiválnak. Mindegyikünk pécsi, ezért különösen közel áll hozzánk ez a projekt” – mondta a három pécsi zenész, D.K. (Dukovits Krisztián), Billy (Vas Róbert) és Farkas Martin.

 

A zenei alapot Farkas Martin készítette, aki az elismert zenei producer duó, a Bitprojekt Music tagja. A szöveget Dukovits Krisztián és Vas Róbert írta és adja elő.

 

„Ez a dal Pécsről szól, annak szépségéről és szeretetéről” – mondták a készítők.

 

Nemcsak a rapszöveg, hanem a klip is vérbeli pécsi: feltűnnek benne a Zsolnay Fényfesztivál hangulatképei, valamint a Zsolnay Kulturális Negyed ikonikus helyszínei. A timelapse felvételeket Mészáros Dénes készítette.

 

A Zsolnay Fényfesztivál csapata örömmel fogadta a dalt és a klipet, mert a szervezők munkáját is Pécs szeretete vezérli.

 

A klip megtekinthető itt: https://www.youtube.com/watch?v=6KHAWQBVXss

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…