2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Szerencs kártya - kedvezményekkel a helyiekért

Szerencs kártya – kedvezményekkel a helyiekért

Szerencs kártya - kedvezményekkel a helyiekértA polgármesteri hivatal nagytanácskozó termében gyűltek össze helyi kereskedők, akik a Szerencs kártya bevezetésének lehetőségéről tájékozódtak és egyeztettek március 4-én.

Rónavölgyi Endréné polgármester bevezetőjében hangsúlyozta: a szerencsi kis- és közepes vállalkozásokat hivatott segíteni az eszköz, ami önmagában nem fogja megoldani a kereskedők nehézségeit, de várhatóan elindít egy pozitív folyamatot és forgalomnövekedést gerjeszt a kisebb üzletekben.

Barva Attila aljegyző ismertette a program bevezetésének lehetőségeit, melynek lényege, hogy a lakosság által névleges összegért megvásárolt kártyával helyi kiskereskedőknél kedvezményesen vásárolhat.

A párbeszéd a vállalkozói klub ülésén, illetve hamarosan a lakosság és a vállalkozók körét felmérő írásos megkereséssel, véleménykéréssel folytatódik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…