2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Szelíd Motorosok jártak a GYEK-ben

Motorosok lepték el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházat az elmúlt napokban; most „két keréken” érkezett az adomány.

A Szelíd Motoros nevű szervezet tagjai vasparipákon dübörögtek a kórház területére és önzetlenül segítettek: zsákokban cipelték a rengeteg plüssfigurát, a készségfejlesztő- és olvasókönyveket, valamint a babákat; a játékok itt mind-mind gazdára találtak a civil kezdeményezésnek köszönhetően.

Dr. Révész János, az egészségügyi intézmény főigazgatója közölte: számos hasonló adományozás történt az utóbbi időben, mindez azt jelzi, hogy a társadalmi összefogás az egészségügyi ellátórendszer felé egyre szélesebb körökben nyilvánul meg.

A Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen nevű civil szerveződés amerikai mintára alakult, a csoport elsődleges célja, hogy jelenlétükkel fékezzék meg a zaklatásokat, ismeretségüket azonban különböző jótékonysági célokra is gyakran felhasználják – mondta Mihály Zsolt, a szervezet tagja.

A motorosok megkapták a kórház által létrehozott Támogatók Társasága plakettet is, ezzel hivatalosan a jótékonysági szerveződés tagjai lettek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…