2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Sportnap, egészségnap és közös ebéd a miskolci Istvánffy-ban

A miskolci Fazekas-Istvánffy Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény közösen Nyírő Pál területi önkormányzati képviselővel sport- és egészségnapot szervez szombaton.

Sportnap
A hagyományos Istvánffy Sportnap célja, hogy az iskolában tanuló gyermekek és családjuk egy kellemes és szórakoztató napot tölthessenek együtt, a mozgás és a sport jegyében.
Az alábbi versenyszámokban próbálhatják ki ügyességüket a résztvevők:
Kosárdobó verseny, 7-es rúgó verseny, kerékpáros ügyességi verseny, asztalitenisz, lövészet, foci bajnokság, darts, csocsó, kosárlabda.
A családok szórakoztatásához hozzájárul még a rendőrségi bemutató, ugrálóvár, agyagozás, arcfestés, üvegfestés, karaoke, divatbemutató.

Egészségnap

Aki nem csupán a sportnak szeretne hódolni, hanem azt is szeretné megtudni, hogy milyen az egészségi állapota,az-az „Őszi Egészségnapok Miskolcon” rendezvénysorozat keretében a lakosság számára ingyenes szűrővizsgálaton is részt vehet, amelyen tüdőszűrés,látásvizsgálat,szájüregi szűrés, csontsűrűség mérés, hallásvizsgálat,vérnyomás – vércukor mérés, arteriográfia (áttekintő érrendszeri vizsgálat,testtömeg-index számítás, testzsír mérés, stressz és memória vizsgálat is lesz.
A rendezvény ideje alatt a Vöröskereszt véradást is szervez.

Menza

Mindezeken kívül, 13:00 órától az iskola diákjai, a szülők, az érdeklődők, Káli Sándor, Miskolc MJV Polgármestere társaságában megkóstolhatják Buday Péter reformmenüjét. Az Istvánffy Általános Iskola megújult konyhájában az alábbi menüt készítik el a konyhai dolgozók:Magyaros gombaleves, Fejtett babfőzelék fasírttal, vagy Kelkáposztában sült kacsamáj rizzsel, mustármártással, vagy
Zöldséges tésztafelfújt vitaminsalátával és szilváslepény

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek