2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Rendőröket jutalmazott az Északerdő Zrt

Rendőröket jutalmazott az Északerdő Zrt

Rendőröket jutalmazott az Északerdő ZrtA mai napon az Északerdő Zrt vezérigazgatója Cserép János elismerésben részesített négy rendőrt, akik a közelmúltban több bűncselekmény elkövetőjének sikeres felderítését és elfogását hajtották végre.

Az Északerdő Zrt és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság között az idei év elején megkötött együttműködési megállapodás alapján gyakorta rendőri felügyelet egészíti ki az erdészek munkáját, egyesített erővel védve ezáltal a megye erdőterületeit.

Az elmúlt hónapok munkája, különösen a rendszeresen és összehangoltan végrehajtott fokozott ellenőrzések a fatolvajok és más jogsértőkkel szemben egyértelműen visszatartó erejűnek bizonyultak. Egy a közelmúltban lezajlott rendőri akció során – az Északerdő Zrt. sérelmére több esetben történt – bűncselekmény elkövetőjének sikeres felderítését és elfogását hajtották végre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai.

Az eredményes munkáért Cserép János az Északerdő Zrt vezérigazgatója – a Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatójának, Farkas József r. ezredesnek a jelenlétében – a csanyiki erdészeti erdei iskola épületében értékes ajándékutalványt nyújtott át az akcióban és az elfogásban részt vevő
–       Taricska Tibor rendőr századosnak,
–       Gyárfás Attila rendőr törzszászlósnak,
–       Fekésházy Zoltán rendőr főtörzsőrmesternek,
–       valamint Váradi Ádám rendőr főtörzsőrmesternek.

Az elismerések átadására ünnepélyes keretek között, az Északerdő Zrt munkatársainak értekezletén, a sajtó képviselői előtt került sor.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei RFK Kommunikációs Iroda – Északerdő Zrt. együttes közleménye.
 
Rendőröket jutalmazott az Északerdő Zrt Rendőröket jutalmazott az Északerdő Zrt
Rendőröket jutalmazott az Északerdő Zrt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek