2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Átvágó pénzváltók Miskolcon

Átvágó pénzváltók Miskolcon

Átvágó pénzváltók MiskolconEgymást követő napokban kétszer is előfordult, hogy amikor a sértettek pénz akartak váltani, rászedték őket.

A rendőrség nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy pénzváltáskor mindig célszerű a hivatalos pénzváltók szolgáltatásait igénybe venni, mivel az akciósan szerezhető valuta örömébe könnyen üröm vegyülhet.

A napokban történt Miskolcon, hogy az egyik belvárosi hivatalos pénzváltó előtt az éppen eurót beváltani készülő hölgyet leszólította egy férfi, mondván az ő ajánlata sokkal kedvezőbb mindennél. Mint később kiderült csakis számára, hiszen a sértettet több mint 120 000 forinttal károsította meg.

Ugyanezen szituáció játszódott le pár nappal később egy másik belvárosi bevásárlóközpontban, ahol a rendkívüli ajánlat ígéretének engedő sértett több mint 80 000 forinttal lett szegényebb.

A hasonló eseteket legegyszerűbben úgy lehet megelőzni, ha nem fogadjuk el az utcai pénzváltók ajánlatát, és hivatalos helyen váltjuk be valutát!

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek