2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Pünkösdi nyitvatartás, parkolási rend Miskolcon

Pünkösdhétfőn ingyenes a parkolás

2019. június 9-én, pünkösdvasárnap 8:00 órától 18:00 óráig díjfizetési kötelezettség áll fenn a kiemelt idegenforgalmi területeken – Diósgyőr, Lillafüred, Miskolctapolca -, és a kiemelt közlekedési területeken, a Tiszai pályaudvaron és környékén.

2019. június 10-én, pünkösdhétfőn a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás.
Az Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terei mélygarázsban az általános rend szerint kell fizetni.


Piacok zárva lesznek

Június 8-án, szombaton a megszokott nyitvatartás szerint üzemelnek a városi fenntartású piacok. A Búza téri őstermelői piac 5:00 órától 17:00 óráig, a Vasgyári piac 5:00 órától 15:00 óráig, a Zsarnai piac 6:00 órától 14:00 óráig tart nyitva. Június 9-én pünkösdvasárnap és június 10-én pünkösdhétfőn mindhárom piac zárva.

Miskolci Állatkert és Kultúrpark

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark öt kontinens több mint 120 állatfajának közel 700 egyedét mutatja be a látogatóknak, különleges erdei környezetben. Az állatkert az év minden napján nyitva tart, így pünkösdkor is, nyári nyitvatartás szerint 9:00 órától 19:00 óráig várja a látogatókat. Pénztárzárás 18:00 órakor.


Miskolci fürdők

Mindhárom miskolci fürdő – a Barlangfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Selyemréti Strandfürdő – minden medencével, szezonban érvényes nyitvatartással várja vendégeit a pünkösdi hosszúhétvégén is. Ezen felül a Barlangfürdőben vasárnap pünkösdi fürdőzésen vehetnek részt kicsik és nagyok. Az egész napos zenés program keretében a gyerekeket ugrálóvár és habparty várja, az Aquaterápia pedig különleges pünkösdi csomagajánlattal készül a testi-lelki felfrissülésre vágyók számára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek