2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Polgármesteri biztosok munkájának értékelése Miskolcon

Az előző városvezetéstől megörökölt állapot szerint 12 Polgármesteri Biztosa van a Miskolci Önkormányzatnak. Az ő megbízatásuk határozott időre szól, szerződésük szerint december 31-ig végzik munkájukat.
Veres Pál Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere levélben kérte a Biztosokat, hogy december 2.-i határidővel számoljanak be eddigi munkájukról, annak eredményeiről.
Az előzetes tájékozódás szerint egyes Polgármesteri Biztosok megbízatása és ezen túli feladatkörük között több esetben is átfedés van. Már most látszik, előfordultak olyan esetek, hogy a Polgármesteri Biztosok saját munkájukat felügyelték, ellenőrizték. A városvezetés szándéka szerint ezek a jövőben semmiképp nem maradhatnak így.
Veres Pál a Biztosok által beküldött szakmai anyagok alapján szeretné még inkább felmérni, mennyire hatékony munkát végeztek a korábbi városvezetés regnálása alatt kinevezett megbízottak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…