2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Ismeretlen elkövető ellen tett feljelentést Miskolc polgármestere

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatához 2019. november 15. napján érkezett bejelentés egy ózdi illetőségű lakostól, miszerint Miskolc város polgármestere nevében több alkalommal is angol nyelvű elektronikus levelet kapott. A tartalmilag és nyelvtanilag is helytelenül megfogalmazott levelek egy olyan e-mal címről érkeztek, melyekkel Miskolc Megyei Jogú Városa nem rendelkezik. A levélíró – aki magát Veres Pál polgármesterként tünteti fel – anyagi haszonszerzés céljából 600 USD és 190 USD megfizetését kérte a címzettől, egy Kuala Lumpur-i bankszámlára.

 

Fentiek alapján 2019. november 26-án Veres Pál polgármester Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata képviseletében feljelentéssel élt ismeretlen tettes ellen. Feljelentésében arra kéri a Miskolci Rendőrkapitányságot, állapítsa meg, történt-e bűncselekmény, amennyiben történt, az elkövető személyét derítse fel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…